Hangolódjon a karácsonyra!

A karácsony kedvencei, a tejkaramellás Toffee Nut Latte és a mézeskalácsos Gingerbread Latte ismét visszatértek a kávézó kínálatába. Újdonságként két forrócsokoládé-csodával indulhat az ünnepre hangolódás: az aranyszínű, csokoládégyöngyökkel díszített karamellás Fudge Hot Chocolate és a csillogó tejszínhabbal koronázott krémes White Christmas Hot Chocolate minden csokirajongót levesz a lábáról.

A Starbucks-rajongók legjobb ajándéka, az 1984 óta minden évben csak a karácsonyi időszakban elérhető két különleges szemeskávé-keverék idén is megtalálható a kínálatban. A kávézókban is kérhető Christmas Blend egy sötét pörkölésű, összetett ízvilágú kávé latin-amerikai, ázsiai és érlelt Sumatra kávészemekkel, amely kiemeli a diós, karamellás édességek ízét. Érdemes kipróbálni az új fehércsokis torta kíséretében. Az espresso szerelmeseinek kitűnő választás a Christmas Blend Espresso Roast, amely karakteres, fűszeres íze miatt vált népszerűvé.

A kávézókban karácsonyi bögréket és termoszokat, valamint ajándékdobozokat is vásárolhatunk, így személyre szabott meglepetést állíthatunk össze szeretteinknek. Az ajándékdobozok esetén előre elkészített csomagokat is beszerezhetünk, amelyben kávét, teát, bögrét vagy termoszt és apró édességeket találhatunk.

A karácsonyi különlegességek megjelenésével párhuzamosan november elejétől minden Starbucks kávézóban megújult az ételkínálat. A szendvicsek és bagettek a továbbiakban helyben készülnek, így a partnerek minden alkalommal friss alapanyagokból készítik el a választott ételeket.

Hangolódjon a karácsonyra!

Starbucks


Étterem, kávézó

Starbucks
Mammut II. 2. emelet
+36 70 683 1912
www.starbucks.hu

Nyitva tartás
Hétfő 09:00 - 21:00
Kedd 09:00 - 21:00
Szerda 09:00 - 21:00
Csütörtök 09:00 - 21:00
Péntek 09:00 - 21:00
Szombat 09:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:30

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére