LEVI’S® TRUCKER

A harmadik típusú Trucker dzseki 50. születésnapja alkalmából a Levi’s® pop-up fotókiállítást nyitott október végén Berlinben. A kiállítás az ikonikus ruhadarab történetét mesélte el:

• Fotógyűjteményt muttatak be az úttörő európai művészek alkotásaiból. Franciaországból, Portugáliából, Oroszországból, Spanyolországból, Lengyelországból, Törökországból, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Svédországból, Németországból, Hollandiából és Belgiumból érkezett képek egyaránt szerepeltek a kiállításon. Utcai művészek, divattervezők, rapperek, zenészek és fotósok összehangolt munkája is látható volt. A látogatók inspirálódhattak az orosz Central Park magazine, a belga rapper, Coley és a provokatív német divatblogger duó, a Dandy Diary kreatív megoldásai által, akik a dzsekiket úgy alakították át, hogy még egy ugyanolyan biztosan ne jöjjön szembe velünk az utcán. Mindegyik darab egyedi volt: különleges hímzések, strasszok, patchwork megoldások és felvarrók díszítették őket.
• Az 50. születésnap alkalmából felkért hírességek egyedi Trucker dzsekijei és fotói – többek között – a francia elektronikus duó, Justice, a vlogger, Jim Chapman, lala Berlin divattervező és a modell, Caro Daur is feltűntek.
• A ghenti művészeti egyetem diákjai által tervezett Trucker dzsekiket is kiállították.
• Jim Goldberg és Theo Wenner képei is megtekinthetőek voltak. Ők is részt vettek a Trucker dzseki ötvenedik születésnapi kampányában.

A kiállításmegnyitón Ticklish, Public Posession, I am King Kong és Sunny and Florian Meier lépett fel. A kiállításon egy pop-up Tailor Shop-ot is felállítottak, ahol a látogatók a saját ízlésük szerint átalakíthatták Trucker dzsekijeiket.

LEVI’S® TRUCKER

Levi's store


Férfidivat, Női divat

Levi's store
Mammut I. 0. emelet
+36 30 629 8808
www.levi.com

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

Az üzlet további hírei

Vissza a lap tetejére