Grafológus pult

Szolgáltatás

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap zárva

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Régi Mammut vásárlási utalvány
  • Új Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Grafológus pult

A Mamut II. harmadik emeletén található grafológus-pultnál az ezotéria iránt érdeklődők is találhatnak számukra megfelelő szolgáltatásokat.

A grafológia egzakt tudománya segítségével munkavállalással-, pályaválasztással-, munkaerő kiválasztással-, párkapcsolati összeillőséggel-, valamint önismerettel kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak választ szakembereinktől, akik –amennyiben szükséges- igazságügyi szakértést is vállalnak.

A gyermekrajz-elemzés tudománya segít feltárni gyermekeik érzelemvilágát, ismert és a még rejtett képességeikre deríthet fényt a szakember.

Ezoterikus szolgáltatásaink közül a legnépszerűbbek az aurafényképezés, az asztrológiai elemzés, valamint a sorselemzés szolgáltatásunk.

Az aurafotózás segítségével képet kaphat energiaközpontjai töltöttségi állapotáról, aurájának színéről, a színhez tartozó tulajdonságairól, valamint aurája nagyságáról.

Sorselemzőink a különböző típusú kártyák segítségével próbálnak válaszolni az Önben felmerülő kérdésekre.

Asztrológusaink segítségével elmélyítheti önismeretét, megértheti az Ön körül zajló események miértjeit, azok várható jövőbeli következményeit.

Hasonló üzletek

Vissza a lap tetejére