Represent Home & Garden

Lakáskultúra

Nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap 10:00 - 18:00

  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Törzsvásárlói rendszer
  • Saját vásárlási utalvány
  • Mammut vásárlási utalvány
  • Euro elfogadás

Represent Home & Garden

Schiller idézetével invitálunk mindenkit:

"Térj be hozzánk drága vendék, Tündökölj ránk fényözön"

Valljuk, hogy szenvedély és igazi örömforrás mind tökéletesebbé tenni azt, ahová hazatérünk, ill. ami körülvesz bennünket.

A részletekre való odafigyelés jegyében megtalálja mindenki azokat az apró kiegészítő tárgyakat: kerámiák, kézi készítésű szappanok, konyhai kiegészítők, órák, párnák, terítők, kötények, kulcstartók, klf. dobozok, szalvéták, szalvétatartók, mécsestartók,, vázák, kaspók,nosztalgikus ajándéktárgyak, plakátok, albumok, képkeretek amelyekkel otthonunk egyedivé varázsolható.

Természetes alapanyagból készült tárgyainkkal meghitt és barátságos otthonok létrehozásában kívánunk segítségükre lenni.

Kávézók, borozó, panziók autentikus berendezéstárgyait tudjuk prezentálni.

European Heritage bútoraink óriási  szín és szövetválasztékaival beilleszthetők minden otthonba, hiszen a stílusok és színek keverése harmóniát visz a lakásba. Javasoljuk, hogy merjünk bátran a hagyományos színvilágtól eltérni, mert nemcsak szemünk, hanem lelkünk is kívánja ezt a fajta változatosságot.

Bútorainkkal összhangban kínáljuk az L&L holland cég lámpáit ( álló, asztali, éjjeli, csillár, ernyők) széles választékban, hogy behozzuk velük azt a nyugalmat árasztó fényt, ami egy élhető lakás legfőbb kelléke.

Hogy Önök tökéletesen tudják megalkotni azt a lakást, ill. teret, melyet megálmodtak, ebben szeretnénk szakértelmünkkel segítséget nyújtani.

Vissza a lap tetejére